Led Depot

FACEBOOK NIEUWS

Een feestelijke aankleding van uw evenement met led-verlichting. Zoals bijvoorbeeld deze parachute die van onderen is uitgelicht met verlichting van LED-DEPOT.

Wil u meer weten over de mogelijkheden neem contact met ons op: 077-3030449

 

 

 

Vorig jaar is Damesmode Ruud Rooijakkers overgestapt naar LED verlichting. LED-DEPOT heeft de energie zuinige verlichting geleverd en geïnstalleerd. Onlangs wist meneer Rooijakkers ons te vertellen dat zijn energie-rekening met zo’n € 1.500,- was verminderd. Dat is zo’n € 150,- per maand, daar de LED verlichting nog geen jaar hangt. Hij is nog steeds enthousiast over zijn besluit om zijn oude verlichting te vervangen door duurzame en energie zuinige LED verlichting die bovendien ook nog eens beter zijn voor het milieu.

 

 

Voor een ondernemer zijn kostenbesparingen altijd een geschenk. Geld wat je niet hebt uitgegeven en waar je weer andere activiteiten mee kunt betalen om je bedrijfsvoering te blijven optimaliseren.

Wat LED u nog, om niet over te stappen op energie zuinige LED verlichting? Wij van LED-DEPOT helpen u graag bij met juiste keuze. Contact ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 077-4723122 wij zijn u graag van dienst.

Buitenbar met Led-verlicting bij zwembad zorgt voor een sfeervolle ambiance. LED-DEPOT  heeft deze verlichtg geleverd bij Wilfred Kessels.

Neem gerust contact met ons op om de mogelijke bij u te bekijken.

 

“U vraagt en wij regelen uw volledige verzorgde verhuizing, boedelopslag en archiefbeheer,” aldus Leo Beurskens van Stef Beurskens Verhuizingen. Sinds kort hangen in hun nieuwe hal 22 led fluters van LED-DEPOT. Hiervoor waren lampen ingepland van elk 400 watt. Wij van LED-DEPOT hebben een verlichtingsoplossing aangedragen die een energiebesparing van 280 watt per lamp oplevert. Net als Stef Beurskens Verhuizingen staat LED-DEPOT garant voor kwaliteit en service.

 Begin van dit jaar heeft LED-DEPOT LED verlichting bij Osteopathie-Venlo geleverd. Osteopaat Matthieu Janssen bespaart hierdoor circa € 40,- per maand in zijn praktijk. Dat is op jaarbasis toch een kleine € 500,- die hij als ondernemer niet hoeft uit te geven aan de stroomrekening. LED verlichting is energie zuining, waardoor het kostenbesparend is. “Ik ben nog steeds zeer content over het licht en ben goed bezig voor het milieu, maar tevens ook voor mijn eigen portemonnee” aldus Matthieu Janssen.

www.osteopathie-venlo.nl

Wil je weten wat LED verlichting voor jouw bedrijf kan opleveren? LED-DEPOT helpt u graag verder met energie zuinige led-verlichting. Contact ons Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 077-3030449 / 06-12290821

SUCCES IN ARCEN

Onlangs is ActionDome van Lomm naar Arcen verhuist. In hun nieuwe pand organiseren ze kinderfeestjes, uitstapjes, live muziek en je kunt er ook vergaderen. Wij van LED-DEPOT wensen ActionDome veel succes met de actieve groepsuitjes. De prachtige gevelbelettering is verlicht met led-strips van LED-DEPOT. Wilt u ook energie zuinige led-verlichting neem contact met ons op tel. 06-12290821 of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

www.actiondome.nl