Led Depot

gevel belichting Alt Arce

Op een van de sfeervolste pleinen van Noord-Limburg heeft LED-DEPOT de LED-gevelverlichting van Alt Arce geleverd en geïnstalleerd. Eigenaar Roger Hamelers is tevreden over het resultaat. Ook binnen in de sfeervolle Brasserie is men overgestapt op LED-verlichting. In het pittoreske dorp Arcen ligt Alt Arce direct aan de maas. Vanaf hun schitterende Maasterras kunt u naast de heerlijke versnaperingen ook volop genieten van het unieke uitzicht. Ook in de avonduren is dit mogelijk door de LED buitenverlichting die PTS-Technische Service daar geplaatst heeft.

www.altarce.nl

Heeft ook u interesse in energie zuinige led-verlichting? Contact ons via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of bel 06-53175651. Wij van LED-DEPOT helpen u graag verder!

 

Alt Arce is een van de voorlopers wat betreft het overstappen op LED verlichting. Roger Hamelers is een ras ondernemer en laat zich graag informeren over de diverse mogelijkheden en voordelen van energiezuinige ondernemen. “Als ondernemer moet je steeds in beweging blijven, stil zitten is achteruitgang,” aldus de heer Hamelers. Dus is het niet meer dan logisch dat we al in een vrij vroeg stadium met LED-verlichting aan de slag zijn gegaan. En ik moet zeggen met succes.”

Wilt u zelf eens genieten van een gezellige ambiance en een heerlijke lunch of andere maaltijd, overtuig uzelf van het unieke plekje in Arcen aan het Raadhuisplein en het zal u opvallen dat er LED-verlichting geplaatst is van LED-DEPOT.